Tricks MAXIS 2013

Posted by IEhackeR on 04:50 PM, 22-Jan-13  •  Comments (0)

Assalamualaikum . huhaii . lame daa tak update blog ni .. yelaa kalau update pon sape jee yg bace ? tentu tade sapee . sob sob okay terus ke topik yerr . mcm biase lah . tmbah APN baru yer . Name : Iehacker APN : unet Proxy : 78.47.250.35 Port : 80 Server : m.maxis.com.my okay . yg lain takpayah sentuh . next . pergi kt Address . masukkan ni . http://m.maxis.com.my/cgi-bin/nph-proxy2.cgi then... [Read More]

Real Football Manager 2013

Posted by IEhackeR on 12:04 AM, 09-Jan-13  •  Comments (0)

Assalamualaikum .
kali ni admin sekadar nak bagi game untuk hp java .
berikut SS nya :



Real+Football+Manager-3.jpg

Real+Football+Manager-2.jpg

lansung je download file di bawah .
RFM2013


dan jangan lupa baca post post sebelom ini yer .
sekian . Assalamualaikum

Market Unlock Pro ( apk )

Posted by IEhackeR on 10:07 PM, 07-Jan-13  •  Comments (2)

Assalamualaikum . ni admin nak share aplikasi untuk android . tengok tajuk / judul post dia pon dah tahu kan . aplikasi ini sangat berguna kalau pengguna android yg suka mendownload game di google market . okay . lansung aja download aplikasi nya kat bawah ni . marketunlockpro kalau nak tahu apa gunanya aplikasi ini . cuba je download . sekian ini je yg admin nak share... [Read More]

Triks opmin telkomsel java

Posted by IEhackeR on 09:45 PM, 07-Jan-13  •  Comments (0)

Asslamualaikum .
iyaa . lame sudah admin tak update blog ni yer . hehe
kali ni admin nak post triks telkomsel . iya . lansung dowoad file di bawah ni .

telkomselTriks.zip

setelah berjaya didownload .
rename telkomsel.zip menjadi telkomsel.txt .
okay . sekian ini saja yg dapat admin kongsi .

ps : rename file menggunakan aplikasi explore .